© 2018 Amateur Foto Club “De Oude IJssel” Alle rechten voorbehouden aan de fotograaf
mateur
oto
lub
De Oude IJssel
De Vereniging Fotoclub “De Oude IJssel” is in 1978 opgericht en telt op dit moment ruim 20 liefhebbers van fotografie, die zich bezighouden met een divers palet aan fotografische onderwerpen. Heb jij iets met fotograferen, beheers je de basis- technieken en wil je je fotografisch verdiepen? Mail dan naar de secretaris. Hij geeft je graag meer informatie. Wil je je camera beter leren kennen, of meer basiskennis opdoen betreffende de ins- en outs van de (digitale) fotografie? Dan verwijzen we je graag door naar opleidingscentra. Zie hiervoor de linkpagina. Bestuursleden: Postadres: Voorzitter: Marjan Rosendahl AFC De Oude IJssel Secretaris: Karel Peters Grevengoedlaan 106 Penningmeester: Ronald de Vries 7009 DX Doetinchem Contributie: De jaarcontributie bedraagt € 75,- Bij instromen gedurende het jaar geldt: 2e kwartaal € 60,- 3e kwartaal € 45,- 4e kwartaal € 30,- De contributie graag voldoen op de RegioBank rek.nr. NL53 RBRB 0939670283 t.n.v. “Fotografen Club Oude IJssel”